All Animals DOG krůta kousky 200g

Značka: All animals
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 3.113
55 Kč 49,11 Kč bez DPH
All Animals DOG krůta kousky 200g
Značka: All animals
Doprava zdarma od 2299 Kč
Doprava zdarma od 2299 Kč
Odesíláme během dvou pracovních dnů
Odesíláme během dvou pracovních dnů
Široký sortiment pro Vaše mazlíčky
Široký sortiment pro Vaše mazlíčky
Vážíme si všech zákaznků
Vážíme si všech zákaznků
Plnohodnotné vlhké krmivo bez obilovin se 100% deklarovaným
zdrojem živočišného proteinu. S přídavkem oleje z ostropestřce mariánského.
Kousky krůty z českého chovu bez přidaných složek.
  • Vysoce hodnotné šťavnaté krmivo a jeho šetrné zpracování jsou zárukou vynikající chuti i vůně.
  • Bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a geneticky modifikovaných surovin.
  • Pro všechna plemena a věkové kategorie psů, obsahující vysoce stravitelné živočišné bílkoviny.
  • Vyrobeno v ČR. 
Monoprotein = konzerva obsahuje pouze maso z jednoho živočišného zdroje. Vhodné pro všechny pejsky a kočičky, zvláště pak pro ty, kteří trpí různými alergiemi a nesnášenlivostí. Jeden druh masa (monoprotein) znamená rychlý výběr pro psy, u kterých známe původce alergie, a také snadnější hledání v případě, že původce teprve hledáme. 
 
Použití
Denní dávka se může lišit v závislosti na aktivitě a prostředí. V případě podávání pro zvýšení rozmanitosti a chutě k jídlu, nezapomeňte snížit doporučenou denní dávku pravidelného jídla vašeho psa.

Skladování
Uchovávejte na suchém a chladném místě bez přístupu přímého slunečního záření. Po otevření skladujte v chladu. Datum minimální trvanlivosti naleznete na obalu.
 
Složení
100% krůta
 
Analytické složky: 
hrubý protein 14%, hrubý tuk 8,50%, hrubá vláknina <1,00%, hrubý popel 3,23%, vlhkost 70,6%, vysoký přirozený obsah vitamínů (A, E, D) a aminokyselin (lysin, methionin, cystin).

Doplňkové parametry

Kategorie: Konzervy
Hmotnost: 0.2 kg
Stáří psa: Dospívající (junior)
Velikost psa: Malé (small)
Příchuť: Krůta

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: