MAX deluxe 3/4 kuřete s kachnou 1200g

Značka: Falco

100% čisté maso z 3/4 kuřete a kachny. Česká, ručně plněná konzerva přirozeně konzervovaná, zcela bez chemických přísad a náhražek. Receptura sestavena přímo veterinářem.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 3.143
125 Kč 111,61 Kč bez DPH
MAX deluxe 3/4 kuřete s kachnou 1200g
Značka: Falco
Doprava zdarma od 2299 Kč
Doprava zdarma od 2299 Kč
Odesíláme během dvou pracovních dnů
Odesíláme během dvou pracovních dnů
Široký sortiment pro Vaše mazlíčky
Široký sortiment pro Vaše mazlíčky
Vážíme si všech zákaznků
Vážíme si všech zákaznků

Konzervy MAX deluxe jsou vyrobené ze 100% čistého masa téměř z celého kuřete nařezané na kousky s kachním masem ve vysoké kvalitě. 

  • poctivé české konzervy, jsou ručně plněny = vydrží díky vysokému tlaku a teplotě
  • má vynikající nutriční i dietní hodnoty a s výsokým obsahem hořčíku v přírodní formě, vhodně ovlivňuje správnou funkci svalů a nervů
  • obsahuje sodík a vápník v přírodní formě, který příznivě působí na zpevňování kostí v kloubech
  • díky vysokému tlaku a teplotě při výrobě jsou kosti rozvařené
  • kachna je vhodná pro všechny věkové kategorie psů
  • maso je velice snadno stravitelné a je bohatým zdrojem bílkovin
  • na rozdíl od masa kuřecího a krůtího je tučnější
  • obsahuje příznivý obsah minerálních látek, zejména železa, fosforu, zinku, sodíku, draslíku a vitamínů skupiny B
  • přirozeně konzervovaná a zcela bez chemických přísad i náhražek
  • receptura sestavena přímo veterinářem
  • součástí konzervy je i plastové víčko pro uchování čerstvosti

Jsou vhodné pro:

  • juniory, dospělé a seniory
  • březí a kojící feny
  • dále pro zvířata v zátěži
  • pro zvířata s problémy s trávením a váhou

Jakostní znaky:
hrubý protein 16 %, hrubý tuk 11 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,5 %,vlhkost 70 %, vysoký přirozený obsah vitamínů (A, E, D), aminokyselin(lysin, methionín, cystín) a minerálů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konzervy
Hmotnost: 1.2 kg
Příchuť: Drůbež
Příchuť: Drůbež

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: