Profine Salami Lamb & Vegetables 800g

Značka: Profine
Superprémiové salámy z 90% skutečných kousků jehněčího, kuřecího masa a orgánů. Bez obilovin. Obsahuje lososový olej a mořskou řasu. Bez konzervantů, barviv a aromat.
Dostupnost Není skladem
Kód: 3.174
61 Kč 54,46 Kč bez DPH
Profine Salami Lamb & Vegetables 800g
Značka: Profine
Doprava zdarma od 2299 Kč
Doprava zdarma od 2299 Kč
Odesíláme během dvou pracovních dnů
Odesíláme během dvou pracovních dnů
Široký sortiment pro Vaše mazlíčky
Široký sortiment pro Vaše mazlíčky
Vážíme si všech zákaznků
Vážíme si všech zákaznků

Superprémiové kompletní krmivo pro dospělé psy, které je zcela bez obilovin = Grain free

  • Obsahuje 90% jehněčího, kuřecího masa a orgánů
  • Obsahuje lososový olej a mořskou řasu.
  • Bez konzervantů, barviv a aromat.
  • Zelenina je zdrojem vlákniny.
  • Vysoká chutnost a stravitelnost.
  • Obsahuje funkční ingredience.
  • Ideální k dochucení granulí nebo je vhodný jako snack.

Složení:
86 % kuřecí maso a orgány, 4 % jehně, 4 % zelenina (mrkev, zelený hrách), 3 % mořský komplex (lososový olej, mořská řasa), vývar, minerály, 0,1 % sušené byliny (čekankový kořen, bazalka, šalvěj).

Analytické složky:
hubý protein 8,0 %, hrubý tuk 9,0 %, hrubý popel 3,0 %, vlhkost 70 %, hrubá vláknina 2,0 %, vápník 0,1 %, fosfor 0,15 %, sodík 0,4 %.

Nutriční aditiva na 1 kg:
vitamín D3 (E671) 250 mg, vitamín E (3a700) 150 mg, biotin (3a880) 0,3 mg, zinek (3b606) 15 mg, železo (E1) 12 mg, mangan (E5) 2,5 mg, jodid draselný (3b201) 0,8 mg, měď (E4) 1 mg.

Používáte-li Profine Salami jako kompletní krmivo - smíchejte s granulemi.
Ujistěte se, že váš pes má vždy dostatek čerstvé pitné vody. 

Skladujte na chladném a suchém místě.
Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Salámy
Kvalita: Superprémiové
Příchuť: Drůbež, Jehněčí
Určení: Bez obilovin / lepku
Kvalita: Superprémiové
Určení: Bez obilovin / lepku
Příchuť: Drůbež

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: